15 Şubat 2013 Cuma

Hemoroid Tedavisi Bitkisel Çözüm Yalanı

Hemoroid Tedavisi Bitkisel Çözüm ( Son , Kesin son ) Yalanları .

VENEPRO Sakın dostlar bu para tuzağına düşmeyin ürünu aldım ılk once tek adet aldım cunku guya 3 ayda geciriyormuş bir edat aldım ve anestolun verdığinden az bir agrı yatıştırıcı gibi geldı .Sonra Hocalarımla konustum ve onlarda tavsıye etmeyınce verdıgım paraya acıdım şahsen tamam bitkisel ilaçlarında biraz etkisi var ama siz  niye oraya son hemoroid tedavisi 3 ayda kesin çözüm yazıyorsunuz

İnsanlarımızda bu şekilde hiç duymadıgı seylerden yararlanmaya çalışıyor .Hemoroid tedavisinde bitkisek çözüm istiyosanız işiniz biraz zor yanı ugrastırıcı ama sakın şu venepro ilacına yönlenmeyin .

NCARE Bu markada aynı özelliğe sahiptır . Ama kesin bir çözüm sunmamaktadır . Bu markadaki deneyimimde venepro kadar şikayeti olamıcam çünkü makat bölgesinde kan dolaşımını hızlandırıp sizin rahatlamanızı sğlıyor .Ama tamamen Kesin çözüm değil.

Benim kesin çözümüm sayfama birde göz atmak isterseniz Hemoroidden kurtulma çözümüm başlığına gidebilir.Kullandıgım ürün hakkında derin bilgileri BURAYA tıklıyarak öğrenebilirsiniz.

14 Şubat 2013 Perşembe

Hemoroid Ameliyatı Olanlar


Hemoroid Ameliatı olanlar bölümünde ise en yakın arkadasım yaşadığı birkaç sıkıntıyı sizlere aktarmak isterim kendısı tez canlı biri olup sıkıntı gördüğünde direk amelıyat yolunu seçen biri bel fıtığı ameleyitada olan bu arkadaşım hemoroidininde çaresini ameliyatla çözmek istedi.


Ancak bu ameliyatından bende dahıl olmak üzere kendiside hiç mutlu değil . Bence ameliyat bu hastalıga çözüm değil kendini tekrar nükseden bu hastalıkta eski alışkanlıklarınız bile ameliyattan sonraki yıllarda size aynı sıkıntıyı veriyor .Bu alışkanlık en kucuk tabirinden bilinçsiz ıkınma sonucu makat bölgesınde oluşan durum siz ameliyatınızı olduktan sonra zorlu bir wc anılarına sizi itme çünk bu ameliyatla o bilmeden yaptıgınız ıkınmalar size ağrılarla cevap vermekte ameliyat olmak bence en soooonn çare olunarak bakınmalı. Geçen anlattıgım bitkisel ilaçlar kesınlıkle gıda takviyesidir . Bilinçli birey olarak zaten bitkileri tanırsanız bu İlaçlarada ilgi duymassınız.

Benim Hastalığımıdan kurtulma macaramda ise Jessica Wright nın yazmış olduğu kitaptır bu kitap sayesınde çoğu yalan ilaçlardan gecici herseyden sıyrılıp kendi vucudumu tanıyıp hemoroidimden de kurtuldum .buraya tıklayarak ürünü derin bir şekilde inceleyebilirsiniz. Birde benim deyemimi okumak isterseniz Hemoroidden kurtulma çözümüm başlığına göz atabilirsiniz.

Hemoroid Problemine Gercekten son getiren hayatı tavsiyelerin barındığı bir kitap hayatımı düzene ve hemoroidsiz ağrısız olmama yardımcı oldu . Ürün hakkında olumsuz ve olumlu görüşlerimi Hemoroid Problemine Son Konu Başlığı Altında görebilirsiniz.

13 Şubat 2013 Çarşamba

Denediğim Tedaviler

Bir çoğumuz Sağlık konusunda çok yerden fikir almak isteriz . Bir doktorun evet dediğine bir öbürü hayır der ve kararsız kalır hastalıgımızdan iyice soguruz bende bunu cok yaşadım . Gercekten değer verdiğim hocalarım bir süre sonra beni ameliyata göndermeye çalışınca bende biraz kendi kendime bir araştırma yapıyım dedim ve interneti kullandım bissürü ilaç gördüm size verile yalan yanlış hemoroide son hemoroidsiz yaşa gibi reklamlara baktım hatta bazılarını satın aldım ve tabıı biraz faydada aldım


Çoğu ilaç kullandım bunları ilaç ( krem ve tablet ) bölümünde bakailirsiniz . Sonra bitkisel ilaçlara birde göz atmak istedım ve burdada büyük hüsrana uğradım .

  • Flavanoidler: diğer adları ile P vitamini veya citrin, hemoroid tedavisinde etkili olan doğal bir antioksidandır.

  • Hamamelis virginiana: ‘witch hazel’ adı ile de anılan, ABD ve Kanada’da yetişen bir bitkiden elde edilen kreminin sürülmesi hemoroid veya basur tedavisinde etkilidir.

  • Ruscus aculeatus: Karadeniz bölgemizde yetişen bir bitkidir ve tavşan memesi, herdemtaze, dişi kuşkonmaz, enir ve yaban mersini adları ile bilinir. Çay veya kapsül şeklinde bulunmaktadır.

  • Aesculus hippocastanum: at kestanesi adı ile bilinir, çay veya kapsül şeklinde bulunmaktadır.

  • Silybum Marianum: Deve dikeni, deve kengeri, kengel, sütlü kengel, uslu kenger, akkız, kıbbun, Meryemana dikeni ve sevkülmeryem gibi adlarla da anılır.

Bunlar Bitkisel uygulamar . Kesinlikle önermiyorum bitkisel ilaçlar günümüzde çok tehlikeli bir durumda bence artık insanların bu tarafa ilgi göstermesi sebebiyle son yıllarda ilaç fırmaları herzaman oldugu gibi şimdide bu akımı görüp işe yaramaz yada % 50 yararlı olan ilaçları kullanmanıza öneriyorlar ve sizde bunlardan sadece ismi bitkisel oldugu için alıyorsunuz . Gerci bende Aldım daha dogrusu almamız gerekir . Eğer bitkiisel olsun diyorsanız hadi bitkisel olsun biraz tavsıyilerim olucak bunları tamamen denedim gecıcı olarak size yararlı olucaktır 

- Patlıcan saplarını toplıyalım . Sonra biraz suyla güzel bi haşlıyın birazda demledıkten sonra ister içiniz ister Hemoroid olan bölgeye temas ettiniz ferahlatır yararlıdır.

-İncir yaprağı suyu
 Bir iki adet kuru incir alınarak sıcak su içinde bir gece bekletildikten sonra, bu su ile oturma banyosu yapıldığında, basur (hemoroid) tedavisinde hayli yararlı olduğu gözlemlenmektedir.

Faydalı Bitkiler bölümüne gecebilrisiniz








Hemoroid Tedavisi İlaçlar

Öncelikle konuyu çok uzatmadan sizlere Hemoroid Tedavisi YALANLARINI açıklamak istiyorum. Ve bu açıkladığım bilgilere inanmazı isterim hemorid hastalıgına bence en iyi gelen ve iyi gelenlerın geçiciliğini açıklamak istiyorum .

Daflon : Hemoroid i  KISMEN azaltarak ağrılarınıza ve şişmelerinize indirmek üzere üretilmiş ilaçtır gunluk 1 ile agrıya gore 3 tane atınız ama unutmayın aynı ağrıyı aksama dogru tekrar yaşamaya başlıyıp ertesi gün ie aynı agrıya kavuşacaksınız.

Doxium : Bu ilaçda daflon çok benzeyen aynı türden bir ilaçtır. Sadece bu ilaç biraz daha ferah tuttugunu söyliyebilirim . (Bence ) .

Anestol : Bu ilacı cok agrınız oldumu tavsıye ederım cunku bu ilaç sadece uyuşturur.Cilt yanıgınız fılan oluncda kullanabılırsınız . Hemoroidin dış bölgesine sürülür.

Hadense Pomat : Gercektende mentollü olusu ferahlamanıza yardımcı oluyor . Hemoroid bölgesının hem iç hem dış bölgensıne sürülürek uygulanır . Gecici özelliği  vardır.

Bunlar Gecıcı olalarak kullanaileceginiz ilaçlardı ama sakın Bunların hemoroidnize faydalı gelıcegıni sanmayın günü kurtaran ilaçlardır ve bundan baskada ilaçlarda vardır .Genelde uyuşturup günü kurtarmak için yapılan ilaçlardır. Diger Konumuz Bitkisel İlaçlar.

11 Şubat 2013 Pazartesi

Hemoroid Tedavisi . Geçici Yöntemler

Hemoroid Tedavisi : Geçici Yöntemler

Öncelikle bu konu altında size Hemoroid Tedavisi satın aldıgınız kullandıgınız KREMLER hakkında bilgi vermek istiyorum . Kremler bu hastalığa şifa vermıyor desem yeridir.Çünkü Şuan ve Geçmişte kullandıgım pek çok ürün beni sonradan yanılttı. Başta iyi gelen aradan bir hafta gibi kısa bir süre geçtikten sonra aynı agrıları size yaşatan kremleri artık bir yere koyun . Çünkü bunlardan bıktık hep aynı vaatleri yapıp aynı oyuna bizi dahil eden insanlardan yani . Bu kremlerın markalarını şuan vermıyorum Hemoroid Tedavisi İlaçları  konu başlığı altında anlatılacağım.

Hemoroid Nedir ?

Hemoroid Nedir ?

Öncelikle HEMOROİD ile alakalı ülkemizde yoğun bir şekilde insanların yaşadığı sıkıntılardan bahsetmek istiyorum.Hemoroid İnsan Vucudunda Makat bölgesinde damar yumağı olan anusun çıkışında yastıkcı görevı yapan bir dokudur.

Aslında Hemoroid Hastalığı sizinde bildiğiniz gibi çoğu insanda var olan bir hastalıktır . Bu Hastalığı ağım şahım büyüten diğer yazılarımda anlatacagım gibi yalanlardan ibarettir. İlk Önce Bahsetmek isterimki bende bu hastalığın içinde bulunan türkiyedeki milyonlarca insanın içindeydım . Ve o kadar çok şey denedimki bu ağrılar ve sancılar beni çoğu tedaviye itti .DENEDİKLERİM BÖLÜMÜNE GEÇEBİLİRİZ.