13 Şubat 2013 Çarşamba

Hemoroid Tedavisi İlaçlar

Öncelikle konuyu çok uzatmadan sizlere Hemoroid Tedavisi YALANLARINI açıklamak istiyorum. Ve bu açıkladığım bilgilere inanmazı isterim hemorid hastalıgına bence en iyi gelen ve iyi gelenlerın geçiciliğini açıklamak istiyorum .

Daflon : Hemoroid i  KISMEN azaltarak ağrılarınıza ve şişmelerinize indirmek üzere üretilmiş ilaçtır gunluk 1 ile agrıya gore 3 tane atınız ama unutmayın aynı ağrıyı aksama dogru tekrar yaşamaya başlıyıp ertesi gün ie aynı agrıya kavuşacaksınız.

Doxium : Bu ilaçda daflon çok benzeyen aynı türden bir ilaçtır. Sadece bu ilaç biraz daha ferah tuttugunu söyliyebilirim . (Bence ) .

Anestol : Bu ilacı cok agrınız oldumu tavsıye ederım cunku bu ilaç sadece uyuşturur.Cilt yanıgınız fılan oluncda kullanabılırsınız . Hemoroidin dış bölgesine sürülür.

Hadense Pomat : Gercektende mentollü olusu ferahlamanıza yardımcı oluyor . Hemoroid bölgesının hem iç hem dış bölgensıne sürülürek uygulanır . Gecici özelliği  vardır.

Bunlar Gecıcı olalarak kullanaileceginiz ilaçlardı ama sakın Bunların hemoroidnize faydalı gelıcegıni sanmayın günü kurtaran ilaçlardır ve bundan baskada ilaçlarda vardır .Genelde uyuşturup günü kurtarmak için yapılan ilaçlardır. Diger Konumuz Bitkisel İlaçlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder